Sacred Nature Økologisk

“Vi har brug for at omskrive udviklingen. Et produkt skal være en del af løsningen, i stedet for en del af problemet. Det betyder at vi skal i gang med at regenerere
og revolutionere måden, hvorpå vi udvikler formler, udvælger ingredienser og designer vores serier.”
Dr. Davide Bollati, grundlægger af [ comfort zone ]

Menneskets påvirkning har ændret hele 75% af miljøet på jorden, vi nedbryder årligt flere naturlige ressourcer, end jorden er i stand til at producere og regenerere. Konstant stigende niveauer af kuldioxid i atmosfæren er roden til klimakrisen, og truer biodiversiteten med negative konsekvenser, for både vores planet og vores sundhed. Det er ikke nok at reducere og kompensere for vores indvirkning. For at sikre jordens fremtid, må vi hurtigst muligt foretage genopbyggende tiltag i forhold til naturlige ressourcer.

Med lanceringen af SACRED NATURE, en ren, økologisk serie med et stærkt fokus på bæredygtighed, foretager [ comfort zone ] en radikal ændring i form af effektiv, sikker og regenererende hudpleje, der aktivt er med til at genopbygge jorden og dermed forhale klimakrisen.

Forskningen af seriens aktive ingredienser begyndte i Scientific Garden i Davines Village i Parma, Italien – et friluftområde ved [ comfort zone ] laboratorierne – og har efterfølgende ført til udviklingen af Scientific Garden Extract: Et kompleks bestående af tre bio-fermenterede antioxidant-ekstrakter af myrte, hyldebær og granatæble. Disse planter er blevet dyrket i henhold til regenerative standarder inden for landbrug, så naturens cyklus respekteres og CO2-sekvestrering (bortskaffelse) i jorden fremmes.

KLINISKE, DERMATOLOGISKE TEST & CERTIFICERINGER & BEVIST EFFEKTIVITET OG BÆREDYGTIGHED

Alle formler er klinisk testede af [ comfort zone ]’s egne hudeksperter og har været igennem et væld af eksterne dermatologiske tests for at sikre formlernes kvalitet, sikkerhed og effektivitet. Særligt Youth Serum, seriens stjerneprodukt, har bevist at kunne gøre huden synligt sundere, mere strålende og styrket. Serien er:

– VELEGNET TIL VEGANERE
– ECOCERT COSMOS ØKOLOGISK OG NATURLIG CERTIFICERET. Cosmos, der er en sammenslutning af de mest fremtrædende, europæiske mærkningsordninger, stiller strenge formuleringskrav for at sikre fuldkommen bæredygtighed igennem hele forsyningskæden – fra råmaterialer til produktion og emballage. Kriterierne inkluderer ydermere forbud mod brug af petrokemiske opløsningsmider, nanomaterialer, GMO’er samt ingredienser fra fredede plante- og dyrearter. Derudover skal formlerne indeholde en procentdel af økologiske ingredienser på minimum 20% i leave-on produkter og 10% for produkter, som skal skylles af. Forarbejdede ingredienser af landbrugsoprindelse, skal som minimum være bevaret 95% økologiske.
– EWG VERIFIED™. Denne mærkning gives af den amerikanske “nonprofit” organisation Environmental Working Group til kosmetik, som opfylder strenge kriterier, hvad angår gennemsigtighed og sikkerhed. De aktive ingredienser må ikke inkludere substanser, som forbindes med potentiel risiko for menneskets og miljøets sundhed.
– CO2 negative – både i forhold til dyrkelse af ingredienserne, den genanvendelige og bæredygtige emballage (glas, metal og genbrugspapir). Produktion finder sted på en CO2-neutral fabrik med energi fra vedvarende energikilder, samt CO2-kompensationsprojektet Ethio Trees.
– Donerer gennem initiativet 1% for the Planet 1% af provenuet fra salget, til finansiering af miljømæssige og socialt bæredygtige projekter

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Titel

Go to Top