Cotton duftvoks XL snapbar

89,00kr.

Cotton – Duftkombination af bomuld, eucalyptus forskellige blomster og nyklippet græs.

Fordelen ved en duftvoks i snapbar, er at det er nemmere, at knække et stykke af snapbaren, og anvende duftvoksen, uden at skulle bruge en større mængde ad gangen. Det er derfor nemmere, at dosere fra en snapbar.

Beskrivelse

Sådan bruger du duftvoks

Serenity Blends duftvoks bør kun anvendes i duftlamper der egner sig til formålet.

Sørg for altid at have din duftlampe under fuldt opsyn, når den benyttes!

Knæk et stykke af din snapbar, eller dosér den mængde du finder passende. 15 gram duftvoks holder cirka 10-13 timers duft i sig. Sørg for ikke at overfylde din duftlampe. Det er sjældent nødvendigt at bruge mere end 15 gram duftvoks.

Brug
I duftlampen placerer du et 4 timers duftfrit fyrfadslys (fyrfadslys med duft, vil ofte blive for varm). Hver gang fyrfadslyset er brændt ud, udskifter du blot med et nyt fyrfadslys, indtil duftvoksen ikke indeholder mere duft.

Udskiftning
Når du ønsker at skifte duftvoksen ud med frisk duftvoks, kan du gøre det på flere måder. De fleste duftlamper tåler at blive sat i fryseren i 10-15 minutter, hvorefter voksen skrumper, og vil være nemmere at poppe ud af lampen. Vær MEGET påpasselig med at gøre det på denne måde, da lampen kan gå itu, ved ændring af temperatur, uden at duftlampen er kølet ned til stuetemperatur først. Den nemmeste måde at udskifte voksen på, vil være at folde et stykke køkkenrulle sammen, og lægge det ned i den smeltede duftvoks. Husk at være forsigtig med denne fremgangsmåde, da duftvoksen er meget varm. Lad køkkenrullen opsuge voksen, og smid den brugte duftvoks ud.

Genbrug din duftvoks
Hvis du helst vil bruge duftvoksen til noget nyttigt, kan du lade voksen køle helt ned, derefter tænde op igen, i ganske få sekunder, indtil du fra siden, kan trykke duftvoksen op af lampen. Igen, husk at passe på fingrene. Læg voksklumpen på et stykke køkkenrulle og lad den køle helt af. Du kan herefter lægge duftvoksen i en duftpose og lægge den i tøjskabet eller skuffen, hvor den sidste duft vil gøre nytte. Du er også velkommen til, at gemme din brugte duftvoks og aflevere voksen til genbrugsprodukter i Ego, Borgergade 23, 9000 Aalborg

Koncentration
Duftens kraft afhænger meget af selve duften, mængde af duftvoks der varmes, rummets størrelse, rummets temperatur og hvordan du har opbevaret din duftvoks inden brug.

Opbevaring
Duftvoks bør opbevares mørkt, tørt og rimelig køligt.
Opbevares utilgængeligt for børn!

Duftvoksen er lavet på plantebaseret soyavoks, tilsat æteriske olier eller parfume. Noget duftvoks er tilsat kosmetisk mica farve, eller bionedbrydeligt glimmer.

Ingredienser
Vægt Cirka 25-30 gram
Plantebaseret sojavoks
Kunstig fremstillet duftolier eller æteriske olier
Evt. naturlig mineralbaseret mica farve
Evt. bionedbrydeligt glimmer

For at komme igang skal du bruge

4 timers Fyrfadslys på sojavoks (eller alm fyrfadslys)
Duftlampe
Evt. Duftpose til brugt duftvoks

Brand

Serenity Blends

Titel

Go to Top