Purifying Mask

399,00kr.

Hudklassifikation

• Miljøbelastet hud
• Problematisk hud (voksen acne)

En cremet, blød og kølende ansigtsmaske til problematisk hud. Masken virker eksfolierende, mindsker urenheder og overskydende talg. Formlen indeholder en ler- og kulbase med enzymer, der renser og afgifter, alt imens et præbiotika genopretter balancen i hudens mikrobiom.

VIGTIGSTE INGREDIENSER:

  • Niacinamid der også er kendt som B3 vitamin, reducerer inflammation i huden og hjælper med at forfine porerne, fremme sårheling samt genoprette barrierefunktionen. Derudover hjælper niacinamid med at begrænse forekomsten af postinflammatorisk hyperpigmentering, der ofte er forbundet med problematisk hud og udbrud.
  • Salicylsyre er en beta-hydroxysyre udvundet af pilebarkekstrakt. Udover at være antiinflammatorisk er salicylsyre fedtopløselig og vil virke peelende og iltende i tilstoppede porer. Herved mindskes vækst af probioni bakterier og comedondannelse.
  • Græskar enzymer Ved at fermentere frugtkødet fra græskar har det været muligt, at nedbryde mange af plantens biomolekyler og dermed isolere en lang række af de gavnlige plantestoffer. I formlen videregiver disse deres eksfolierende, fugtgivende og udglattende egenskaber.
  • Præbiotika – inulin og yoghurtpulver Yoghurt-udvundet præbiotika, der styrker den mikrobielle hudbarriere og dermed understøtter såvel den fysiske hudbarriere som syrekappen. Præbiotika er et naturligt forekommende næringsstof, der fungerer som “gødning” for hudens gavnlige bakterier og dermed skaber et ideelt miljø for et stærkt og afbalanceret mikrobiom. Samtidigt bekæmper præbiotika skadelige bakterier og reducerer dermed inflammation og betændelse i problematisk hud.

ØVRIGE INGREDIENSER:

  • Kølende ingrediens – har en behagligt kølende og lindrende virkning på huden
  • Naturligt trækulspulver – af bæredygtigt japansk Bincho-tan egetræ. Absorberer, dybderenser og afgifter en problematisk hud
  • Naturligt sort vulkansk ler – fjerner overskydende talg og urenheder, mineraliserer, eksfolierer og sammentrækker huden

ANVENDELSE:
Bruges en til to gange om ugen, morgen eller aften, efter afrensning
Fordel et tyndt lag af masken ensartet på ansigt og hals
Undgå øjenområdet
Lad masken sidde i 15 til 20 minutter, hvorefter den fjernes grundigt med vand
Undgå direkte solbadning 24 timer efter

Produktet kan kun købes i klinikken

Beskrivelse

Nimue produkter må ikke forhandles online eller uden forudgående konsultation i klinikken.

Kontakt mig gerne for at bestille tid til en hudanalyse i klinikken hvor du kan prøve produkterne på og få skræddersyet din hjemmepleje så den passer 100% til dig.

Yderligere information

Variant

Refill,

Brand

Nimue

Nimue produkter må ikke forhandles online eller uden forudgående konsultation i klinikken.

Kontakt mig gerne for at bestille tid til en ansigtsbehandling i klinikken, hvor du kan prøve produkterne på og få skræddersyet din hjemmepleje så den passer 100% til dig.

Bestil tid til en ansigtsbehandling her

Titel

Go to Top