Sun Soul KIDS Face & Body SPF 50+

275,00kr.

  • Vandafvisende
  • Hurtigt absorberende
  • Ikke fedtende
  • Uden parfume
  • Perfekt til børn og sarte hudtyper
  • Med blødgørende og lindrende aloe vera
  • Reef-safe

ANVENDELSE
Fordeles generøst 20 til 30 minutter før solbadning. Anvendes hver anden time under solbadning og særligt efter at have svedt eller været i vandet. Anbefalet til børns sarte hud i ansigtet og på kroppen.

Beskrivelse

Vandafvisende sollotion spray med meget høj UVA- og UVB-beskyttelse til børns sarte hud. Den parfumefri formel, der er nem at fordele og hurtigt absorberet, nærer og beskytter uden at efterlade huden fedtet. Den effektive UVA- og UVB-beskyttelse er kombineret med blødgørende og lindrende aloe vera saft samt fugtgivende og nærende abessinisk olie. Udover at passe på huden’s sundhed og beskytte den mod solens stråler er denne nyeste generation af formulering designet til at reducere aftrykket på havet’s økosystem takket være indholdet af udvalgte solfiltre, som er kombineret for at sikre høj beskyttelse med lavest mulige koncentration. Formlen er udviklet med 77,8% ingredienser af naturlig oprindelse og 80,3% biologisk nedbrydelige råmaterialer inklusive vand. 91% af ingredienserne er klassificerede som værende ikke skadelige for havets økosystem. Formuleret uden duft.

NØGLEINGREDIENSER
ALOE VERA SAFT – lindrer og forfrisker huden
SØD MANDELOLIE OG SHEASMØR – nærer og beskytter huden
FOTOSTABILE FILTRE – beskyttende solfiltre uden nanoteknologier

150 ml

INCI: Aqua / Water / Eau, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Propanediol Dicaprylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Coco-Caprylate/Caprate, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Coco-Caprylate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Crambe Abyssinica Seed Oil, Dicaprylyl Carbonate, Propylene Glycol, Undecane, Glyceryl Stearate Citrate, Tridecane, Phenoxyethanol, Zea Mays Starch/ Zea Mays (Corn) Starch, Sorbitan Laurate, Cellulose, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Tocopherol

Brand

Comfort Zone

COMFORT ZONE

Italienske Comfort Zone blev grundlagt i 1996, i Parma, som en professionel hudplejeafdeling i Davines Group, der er en familieejet virksomhed ejet af Bollati-familien. Hvad der begyndte som et forskningslaboratorium og produktionssted for udviklingen af højkvalitets formler, er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en brd vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter. Direktør Dr. Davide Bollati forestår udviklingen af Comfort Zones og det er med hans baggrund som farmaceut og kosmetisk kemiker og hans stræben efter topkvalitet og innovation, der gør at Comfort Zone er et brand i konstant udvikling.

Titel

Go to Top