Om by Elina

Lægeeksamineret Kosmetolog & Negletekniker

Jeg kan tilbyde et bredt udvalg indenfor skønhedsbehandlinger, hudplejeprodukter og negleprodukter af højeste kvalitet. Jeg er højt uddannet indenfor branchen som Lægeeksamineret Kosmetolog og CND Education Ambassador hvorfor jeg derfor også underviser andre i negleteknik. Jeg sætter stor ære i at sikre mig, at mine kunder får en god oplevelse og at mit håndværk er grundigt og veludført.

Jeg arbejder kun med nøje udvalgte brands og produkter, som jeg selv har testet og kan stå inde for. Derudover deltager jeg ofte selv på kurser og efteruddannelse for hele tiden at holde mig opdateret på den nyeste viden og teknik indenfor mit fag.

I klinikken vil du kunne finde brands som Nimue, Comfort Zone, Lycon, Perron Rigot, CND, Light Elegance, Lavinde, Ellebana og mange flere.

Jeg tilbyder alt indenfor avancerede voks-og neglebehandlinger, men også helt almindelige behandlinger som farvning af bryn og vipper eller feks et smukt naturligt løft og buk af dine egne vipper.

I klinikken udfører jeg også ansigtsbehandlinger; om det er den akne-plagede hud eller kvinden der bare ønsker en afslappende time under mine hænder så skræddersyer jeg behandlingen præcis til dig og din hud.

Klinikken ligger i min egen bolig i kælderplan. Der er derfor masser af sjæl og ro når du besøger mig i Hasselager, lige midt i trekantsområdet mellem Hørning, Tranbjerg og Stavtrup og kun 8 km fra Århus C!

 

Elina M. Kirkeby

 

 

Jeg glæder mig til at kunne at byde dig velkommen i trygge hænder hos mig!