Butterfly Face & Body Gua Sha

249,00kr.

Elina siger: “Jeg knuselsker min Gua Sha sommerfugl! Ikke nok med at den er smuk, så hjælper den mig også af med spændinger i ansigt og nakke efter en lang dag . Jeg kan samtidig tydeligt se og mærke en forskel i min hud og muskulatur når jeg har husket at bruge min Gua Sha dagligt i en periode! Jeg anbefaler alle at få en Gua Sha ind i deres liv.” 

Butterfly Face & Body Gua Sha – så er den her endelig. Det smukkeste gua sha redskab ever! Byd velkommen til Butterfly gua sha i rosakvarts med smukt indgraveret guldlogo.

Butterfly kan anvendes til både ansigt og krop, og er med sine mange buer og takker perfekt til at komme i hver en krog i ansiget og til de dybe buler på lårbasserne.

Hvilken betydning har rosakvarts?

Rosakvarts er en kærlighedssten og symboliserer kærlighed, ro og harmoni. Den lærer dig tilgivelse og giver dig en dyb følelse af tryghed. Rosakvarts er en rigtig hjertesten og den kan anvendes overalt på kroppen, hvor du føler behov for det.

Den beskytter og skærmer for de negative vibrationer du bliver påvirket af, den hjælper dig med at holde dig positiv i tankerne og i sindet. Rosakvarts bruges også som afskærmning af skadelige stråler fra fjernsynsskærme, data skærme og lignende.

 

Beskrivelse

Størrelse:

Den måler ca 8 x 7 cm

Hvad er Gua Sha?

Gua Sha er et skønhedsritual, som er ældgammelt og stammer fra Kina. Gua Sha-redskabet er både til ansigt og krop, og brugen af det oplever stigende popularitet verden over. Særligt i Asien har det i mange år været et ritual, som udøves jævnligt for at behandle muskelsmerter og spændinger, men også til at udskille affaldsstoffer og bevare en sund hud og krop.

Gua sha kan også være medvirkende til at blødgøre arvæv og stramt bindevæv og dermed give mere bevægelighed til led og musker.

Er det farligt?

Gua sha stenen er helt naturlig og er helt sikker i brug. Du kan ikke gøre noget galt. Når du skraber kan hudfarven ændre sig, der kan opstå blå mærker og bittesmå røde prikker. Dette er helt normalt og blot et tegn på, at der er meget affald og det bliver løsnet. De blå mærker forsvinder igen og derefter kommer de kun sjældent igen, hvis du holder det ved lige.

Hvad gør Gua Sha?

Gua sha massage skaber øget blodcirkulation i huden og bindevævet, hvilket har enormt mange positive fordele for kroppen. Du får en smukkere og glattere hud i ansigtet med øget glød. På kroppen bliver appelsinhuden mindre og lårene bliver glattere og mere opstrammet. Muskelspændinger løsnes og vævet får mere cirkulation.

Sådan anvender du Butterfly i ansigtet:

Sørg for, at ansigtet er renset og er smurt med enten olie, natmaske eller natbalm. Brug aldrig gua sha på tør hud. Massér ansigtet med dybe, kontrollede strøg i opadgående og udadgående bevægelser, så du følger lymfebanens retning. Gentag hvert strøg 5-10 gange. Mærk efter hvordan de forskellige sider passer til netop dit ansigt, og brug hele sommerfuglen.

Brand

Louise Nørgaard

Titel

Go to Top