Solar Oil

45,00kr.399,00kr.

SolarOil er en prisvindende negleolie som hjælper til at styrke neglene med dens plejende ingredienser som mandelolie, riskerneolie, e-vitamin og jojobaolie.

Olien kan både bruges på naturnegle og hvis du har Shellac eller andre produkter på neglene. Olien penetrerer langt ned i produkt og naturnegl og sikrer at produktet bliver fleksibelt og ikke tørrer ud – dermed bedre holdbarhed – men også ned i naturneglen for at sikre dens styrke og fleksibilitet så den ikke knækker, skiller i lagene (delaminering) eller får hvide pletter.

 

Findes i flere forskellige varianter!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Forebyg skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller let bliver misfarvede. Den prisbelønnede negleolie, giver dine negle styrke og pleje i dybden, så dine negle kan klare hverdagens strabadser. Ingredienser som fugtgivende jojobaolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

 

Anvendelse:
Brug SolarOil™ både morgen og aften. SolarOil™ kan penetrere både SHELLAC®, VINYLUX™ og Creative Play™.

Yderligere information

Variant

3,7 ml, 7,3 ml, 15 ml, 68 ml, On The Go Pen

Brand

CND

CND™ (Creative Nail Design) er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, og mærket kendetegnes ved innovation samt høj kvalitet i produkter og uddannelse. Den store passion for neglebranchen har ledt til banebrydende innovationer som verdens mest solgte neglebehandling SHELLAC®, den langtidsholdbare neglelak VINYLUX™ og den genopbyggende neglekur RescueRXx™ - skønhedsfavoritter som alle har vundet Danish Beauty Award samt mange andre priser. Derudover tilbyder CND™ både forlængelser med CND Brisa gelé og CND Akryl, samt lækre mani- og pedicure produkter.

Titel

Go to Top